RO RU
022 888 222; 060994964
  COMANDĂ ONLINE - LIVRĂM RAPID
Skype: doxyterra.md Facebook: doxyterra
powered by:doxy_image
Rezultatele actualizării…

WISHLIST

Ce înseamnă WishList și cum pot folosi această opțiune?

WishList sau Lista cu dorințe este un coș virtual. Ca şi instrument te ajută în păstrarea, urmărirea şi organizarea produselor pe care ţi le doreşti dar nu vrei să le achiziţionezi la momentul actual, aşa că le poţi adăuga foarte simplu în Wishlist, fără a mai fi necesară o nouă căutare în site atunci cînd v-ați hotărît să le comandați.

Pentru a adăuga produse in Wishlist, trebuie sa dai click pe Adaugă in WishList, opțiune disponibilă lîngă fiecare produs.

Poti accesa Wishlist-ul in zona Contul Meu ( trebuie sa fiți autentificat în site pentru a folosi Whislist - Lista de dorințe).

Gestionarea produselor în wishlist.

În timp ce navigați prin site-ul nostru și ați găsit un produs pe care-l doriți, dar până la ziua de salariu mai sunt încă 10 zile, îl puteți păstra in Whishlist. Acum nu o să mai uitaţi de el până atunci. Doar faceți click pe butonul dedicat: 


şi produsul va fi adăugat imediat în lista ta de dorinţe! Pentru a putea salva Wishlist-ul trebuie să fii logat în contul tău DOXYTERRA.md sau dacă nu ai cont pe DOXYTERRA.md, să-ţi faci unul (durează maxim 1 min).

Când momentul mult aşteptat al salariului a sosit, trebuie doar să faceți click pe butonul aflat la finalul wishlist şi să finalizezi comanda!